BOGEN GENOPTRYKKES - BESTIL DIN NU OG FÅ I DEN STARTEN AF JANUAR
Skriv mail med ønsker til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi fandt at der ofte manglede en samtalebog som udgangspunkt for dialog når sproget ikke var på plads. Ikke alle er lige snakkesaglige, ikke alle kaster sig ud i samtaler. Noget der kunne minimere forlegenhed og kulturelle barrierer, træne dansk og give tryghed i starten. Samtidig viser det at ord huskes flere tusinde gange bedre, hvis billede er koblet på.

16 kapitler og +640 pictogram illustrationer.
Dansk, engelsk, arabisk tekst.

INDHOLD

Sprogbog i postkort størrelse.
15 cm * 10 cm - Passer til inderlomme.

Bogen er opbygget pædagogisk og temabaseret. Det vil sige den tager ejeren af bogen igennem alle aspekter af det der kræves for at komme igennem en almindelig dag. Bogen illustrerer de personlige, emotionelle, familiære og praktiske aktiviteter som gøres inde i hjemmet, men også ude i samfundet. Desuden illustrerer bogen mere komplekse begreber, og alm. brugte sætninger der får en hverdag til at forløbe nemmere, specielt hvis man har begrænset dansk kundskaber eller mangler evnen til at tale og udtrykke sig.

Hver side indeholder 16 pictogrammer med Dansk, Engelsk og arabisk beskrivelse.
Herunder ses nogle eksempler.

FRUGT

Ejeren kan med denne bog i hånden føle sig lidt mere sikker og får hermed et redskab der sikrer at alm. kommunikation kan lykkes, selv i svære situationer som f.eks. lægebesøg, eller tandlæge. Desuden vil man med denne bog kunne begynde at forstå mere komplekse forhold og beskrivelser som bruges i det danske sprog.

Bogen kan bruges til:

- Nydanskere, flygtninge for hurtigere og nemmere sproglig integration.
- Børn med sproglige udfordringer
- Folk med manglende eller intet sprog.

- Demente
- Rejsende der skal til områder hvor sproget er ukendt.
- Steder hvor analfabetisme er udbredt.
- ADHD, Autisme og andre sociale begrænsninger.

Ikke navngivet 2

Ikke navngivet 3

Ikke navngivet 4

 

snak1

Dkr.70
(Incl. 25% tax)
SKU SKAL VI SNAKKE